Wednesday, 20 February 2013

Hijrah 2013

Assalamualaikum.. apa khabar semua? masih mengikuti blog saya? heheh..perasann.. mcm la byk follower sgt. ;p

Sedar tak sedar dah lebih 6 bulan yer tak update blog. Cuba mencari masa utk menulis menaip tapi tak ada masa.. Haaa, yeke tak ada masa? Semua org dapat 24 jam kan..tak lebih tak kurang. Tapi dgn 24 jam itu saya mem'bz' kan diri dengan kerja2 rutin dan telah menjinak2 kan diri dalam bisnes. Alhamdulillah, dipertemukan dengan bisnes yang cukup hebat pemasarannnya dan sgt sesuai dgn org bz mcm saya. Pasal bisnes kita cerita kemudian yer.. nanti tak habis pula. Apapun, doakan saya dapat mengurus masa dengan lebih baik, bukan hanya untuk hal duniawi sahaja..juga hal kerohanian. Itu hijrah saya :)


Tahun 2013 ni, banyak impian saya nak capai - impian sebagai seorang anak, seorang isteri, seorang ibu, seorang pekerja, seorang usahawan dan sebagai seorang muslimah. Selagi dipanjangkan usia, diberi kudrat tulang empat kerat, diberi kewarasan untuk berfikir..in shaa Allah, saya mahukan semua impian atas tanggungjawab yang digalas tercapai. Besarkan impian? Itu tak drill down lagi. Boleh capai ke ni syai?? Tiada apa yang mustahil kalau kita ada kemahuan & bertindak, betul tak? :))

Ok..dah lama tak menulis ni, 'pensil' pon dah tumpul. :))
Semoga tahun 2013 ini lebih baik dari tahun sebelumnya, lebih positif, lebih bahagia & membahagiakan dan yang paling penting mendapat keberkatan Allah SWT. Ameen. ^__^





Tuesday, 26 June 2012

She's everything!




tengoklah anak dara ni..so excited! ;)



My baby yang baru bangun titon. Bau usyuk asyam & sedikit wangi yg sgt sedap! =P

Dah mula takde mood nk gi kerja esok..huhu~ Hari2 laa blues kan..except friday..hihi.







**~Philosophies of Me~** Designed by Ipietoon © 2008

Back to TOP